Informatiefjes

Informatiefje 29 – 10 juni 2021

Kalender
Zaterdag 12 juni: start van een fantastisch alternatief voor ons schoolfeest

Zondag 13 juni: vaderdag

Dinsdag 15 juni: de derde kleuterklassers komen op bezoek / start voetbaltornooi 3456

Donderdag 17 juni en vrijdag 18 juni: sprookjesklassen 1abc

Vrijdag 18 juni: bibbezoek 2ab

Maandag 21 juni tot 25 juni: boekenbeurs

Donderdag 24 juni: bibbezoek 2c / slotactiviteit ouderraad

Vrijdag 25 juni: schoolreis Tivolipark 1abc

Gekke week
En dat het een gekke week was… en vooral een leuke! Bedankt ouders dat jullie hieraan hebben meegewerkt. Komische kapsels, verschillende schoenen, kleurrijke dansoutfits en geestige hoofddeksels en pruiken. Kijk zeker naar het fotoalbum en de video op onze website!

Schoolfeest

Vanaf 12 juni organiseert onze olvp lagere school een alternatief schoolfeest. Ga vanaf 12 juni tot en met 31 augustus tijdens onze wandel- of fietstocht op zoek naar de zes QR-codes. Scan deze in en breng de opdrachten tot een goed einde. Veel succes! Voor meer info, kijk aan het startpunt (onze schoolpoort) naar de routes of surf hiervoor naar de homepagina van onze website.

Vaderdag
Er werden 150 pakketten verkocht voor vaderdag. Bedankt vanwege de ouderraad.

Voetbaltornooi
Dinsdag 15 juni strijden de derde en vierde leerjaren voor een finaleplaats. Vrijdag 18 juni zijn het vijfde en zesde leerjaar aan de beurt. De winnende klas uit de derde graad speelt een wedstrijd tegen de leerkrachten op vrijdag 18 juni om 13u15 op het Hemelhof. We houden jullie zeker op de hoogte van de winnaars!

De voetbalgekte slaat ook toe op onze olvp lagere school. Supporteren we allen op 12 juni (België – Rusland), 17 juni (Denemarken – België) en 21 juni (Finland – België)?

Sprookjesklassen 1abc

Donderdag 17 en vrijdag 18 juni staan volledig in het teken van sprookjes. Donderdag beleven onze eerstejaars een sprookjesachtige dag aan het prachtige kasteel van Hingene en vrijdag zorgen de juffen op school voor een onvergetelijke sprookjesdag. 

Boekenbeurs van maandag 21 juni tot en met 25 juni
Meer info werd verstuurd via een aparte mail. 

Terugbetalingen ziekenfonds

De meeste ziekenfondsen betalen een tegemoetkoming voor een daguitstap, sportdag, … Vraag hiervoor zeker meer info aan je instantie. Je mag de formulieren via je kind bezorgen op het secretariaat. Vermeld zeker de naam en voornaam van je kind. Indien mogelijk tevens de schooluitstap waarvoor je de terugbetaling aanvraagt. 

Familienieuws
Proficiat aan Sebbe (3a) en familie bij de geboorte van zusje Aurélie.

Innige deelneming aan juf Cindy (6c) en familie bij het overlijden van haar papa, Eddy Scheppers.

 

Inschrijven voor onze nieuwsbrief?

Vul je e-mailadres hieronder in en bevestig je e-mailadres a.d.h.v. de ontvangen activatie e-mail.

archief