Informatiefjes

Informatiefje 33 

Welkom en tot ziens…
We wensen onze zesdejaars heel veel succes in hun verdere schoolloopbaan.

Op de website van de school zetten we afscheidsfilmpjes en foto’s van de diploma-uitreiking van onze 73 meisjes en jongens. Heb je geen kinderen meer op onze school? Dan kan je onderaan de nieuwsbrief altijd uitschrijven.

Welkom nieuwe leerlingen en ouders.

Voor velen onder jullie is dit het allereerste “informatiefje”. Wij sturen deze nieuwsbrief op regelmatige basis door. Hij staat vol nuttige weetjes en zeker de moeite waard om goed na te lezen. Een extra mailadres kan je toevoegen op de homepagina van onze website: www.olvpls.be.

Einde schooljaar
Morgen stopt het schooljaar om 11u55. Het is dus een halve dag school. Hou er zeker rekening mee dat er geen rijen zijn. De kinderen kunnen wel veilig oversteken aan het kruispunt.

Openingsuren vakantie

Voor meer info of een inschrijving is de school open tot 7 juli en vanaf 17 augustus. Dit telkens in de voormiddag van 10 tot 12.

Klaslijsten

De klaslijsten kan je raadplegen op onze website of aan het raam links van onze schoolpoort.

Schoolrekening 3
Graag een stipte betaling, dus zeker voor 14 juli. Alvast bedankt. Geen factuur ontvangen? Laat het ons weten: secretariaat@olvpls.be.

Olvp-containercup
bij het verzenden van dit informatiefje is het nog spannend afwachten welke klas de olvp-containercup heeft gewonnen. We zetten dit zeker en vast op de homepagina van onze website waar je ook de foto’s kan bewonderen.

Nog even dit: de fotoalbums op onze website blijven nog tot 25 augustus online. Dan verdwijnen ze definitief.

Vormsel en eerste communie

Het parochiesecretariaat heeft ons laten weten dat het vormsel in de Onze-Lieve-Vrouw en Sint-Leogariuskerk  te Bornem doorgaat op zaterdag 15 mei om 15 uur.

De data van de eerste communie liggen nog niet vast. Zij hopen deze begin september door te geven.

Vanaf deze zomer mogen we een nieuwe priester verwelkomen in Klein-Brabant. Priester Kurt Suenens zal zich ten volle inzetten om het christelijk leven te ondersteunen door sacramenten, geloofsonderricht, bezoek aan zieken, ouderen,…

Kalender 2020/2021 ouderraad
Donderdag 3 september gaat – naar jaarlijkse traditie – de fotoshoot voor de schoolkalender door. Hierop staan reeds heel wat nuttige data zoals de zwembeurten, vrije dagen, reeds geplande activiteiten en natuurlijk een leuke groepsfoto van alle jarigen per maand. Thema dit jaar is “Disneyfilms”. Kunnen jullie voor de verjaardagsmaand van jullie kind(eren) die dag verkleedspullen of themamaterialen meegeven? Laat alvast jullie creativiteit werken.

De kalenders worden verkocht op de onthaalavond van 9 september. De opbrengst gaan naar een bingelaccount voor alle leerlingen. Alvast bedankt ouderraad voor dit initiatief.

Januari: Merlijn de tovenaar

Februari: Mulan

Maart: Frozen

April: Alice in Wonderland

Mei: Peter Pan

Juni: Pocahontas

Juli: Alladin

Augustus: Robin Hood

September: Mary Poppins

Oktober: Hercules

November: De klokkenluider van de Notre Dame

December: Toy story

Bib Bornem
Deze zomer doet de bib mee aan de leesactie “Bestemming Bib”. Kinderen kunnen een reispas komen ophalen en worden op die manier uitgedaagd om 6 boeken in verschillende reisthema’s te lezen. Bij een volledige reispas, komen ze in aanmerking voor een leuke prijs. Meer info: https://bornem.bibliotheek.be/bestemming-bib.  

Proficiat

Juf Nadia bij de geboorte van haar kleinkind, Lynn.

Innige deelneming

Aan de familie van Femke Cuyt (4b) bij het overlijden van haar overgrootmoeder, Anna Ophalvens.

Aan de familie van Ditte Erkelens (3b) bij het overlijden van haar overgrootvader, Julius Adam.

 

Inschrijven voor onze nieuwsbrief?

Vul je e-mailadres hieronder in en bevestig je e-mailadres a.d.h.v. de ontvangen activatie e-mail.

archief

Om je beter van dienst te zijn maakt deze site gebruik van cookies.

Accepteer onze cookies om zo vlot mogelijk op onze website te surfen. Meer info over het privacybeleid, klik hier