Informatiefjes

Informatiefje 3 – 11 september 2020

Kalender

Zondag 13 september: eerste communie

Woensdag 16 september: toon je sportclub / zwemmen 13 / sport 5

Donderdag 17 september: meester op de fiets 3abc

Vrijdag 18 september: meester op de fiets 4abc / strapdag

Maandag 21 september: digitale wolven 23

Dinsdag 22 september: digitale wolven 14

Woensdag 23 september: zwemmen 24 / sport 6

Donderdag 24 september: digitale wolven 56

Vrijdag 25 september: pedagogische studiedag

Kalender ouderraad

De kalender is een enorm succes dankzij jullie creatieve inbreng. Heel erg bedankt hiervoor. Ze worden per gezinsoudste verdeeld aan de prijs van 12 euro. Bijbestellingen zijn steeds mogelijk via de juf, meester of secretariaat@olvpls.be. Wens je de kalender niet aan te kopen, bezorg deze dan in goede staat terug voor 22 september.

Kip@home

Hoe graag we jullie willen ontvangen op ons schoolrestaurant… dit schooljaar zal dat niet lukken. We hebben echter een geweldig alternatief op zaterdag 10 oktober: kip@home. Jullie kunnen thuis genieten van een heerlijk gebakken kip, versgemaakte vol au vent of een vegetarische tajine. Meer info via onze uitnodiging in de huiswerkmap van jullie kind(eren).

Sponsoring

De voorbije periode heeft onze school meer dan ooit geleerd dat de computer binnen en buiten de les van groot nut is. Voor de uitbreiding van ons “computerpark” houden we voor dit schooljaar een éénmalige sponsoring. Enkele ouders kregen reeds een sponsorbrief mee. Wil je ook sponsoren maar heb je geen brief ontvangen, laat het ons zeker weten. Heb je een brief ontvangen maar wens je niet meer op de lijst te staan dan kan je dit melden: secretariaat@olvpls.be.

Toon je sportclub

Woensdag 16 september mogen alle leerlingen in de kleding van hun sportclub komen. Zo tonen de leerlingen hoe sportief ze zijn en kunnen ze anderen misschien overtuigen om ook in hun sportclub te komen.

Meester op de fiets

Meester op de fiets voor het 3e en 4e leerjaar is een fietsvaardigheidsproject in samenwerking met MOEV, de organisatie die ook de woensdagnamiddagactiviteiten organiseert.

Digitale wolven

Deze workshops zijn echte doe-workshops. Dit wil zeggen dat onze leerlingen die dagen leren programmeren, met robots werken of met technologie aan de slag gaan.

Brooddozen, koekendozen,…

In onze risicoanalyse n.a.v. covid zijn we verplicht om de brooddozen en koekendozen weg te gooien. Indien er echter een naam op staat, kunnen we ze terugbezorgen aan de leerling.

Familienieuws

Droevig nieuws

Heel veel sterkte voor Mats (3c), Jore (2a) Koeck en familie bij het overlijden van hun overgrootmoeder, Maria De Bruyn.

Proficiat

Aan Hasse Van Meulder (1b) en ouders bij de geboorte van broertje Mika.

Bedankt ouders

dat jullie zo stipt jullie mondmasker dragen!

 

Inschrijven voor onze nieuwsbrief?

Vul je e-mailadres hieronder in en bevestig je e-mailadres a.d.h.v. de ontvangen activatie e-mail.

archief

Om je beter van dienst te zijn maakt deze site gebruik van cookies.

Accepteer onze cookies om zo vlot mogelijk op onze website te surfen. Meer info over het privacybeleid, klik hier